WEB DEVELOPMENT

E-COMMERCE

ELECTRONIC INVOICING

OFFICIAL PARTNER OF PROSVASIS

ANVETO MARKETERS |
softone

Τεχνολογίες αιχμής για Ανάπτυξη Εφαρμογών.

More than Developers


Στον κόσμο των επιχειρήσεων, ψηφιακός μετασχηματισμός σημαίνει ανάπτυξη και παραγωγικότητα.

Το Α και Ω της επιτυχίας σε κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα.

Digital Marketing is a modern version of marketing. Working with ccntent and web technology we bring to life new brands.
Web Development is a totally new world for businesses. We support all engines as well as we build custom-made solutions!
Training is art and science - heart and soul for new bsuinesses, ventures and niche markets.

Η σχεδίαση ιστοσελίδων ποιότητας μεταφράζεται πάντα σε πωλήσεις online, ενίσχυση του brand σας, ενώ λειτουργεί συμπληρωματικά στις φυσικές πωλήσεις και στη παραδοσιακή διαφήμιση. Αν, λοιπόν, η ιστοσελίδα σας έχει ως χαρακτηριστικά την απλότητα, το διαφοροποιημένο design, την εύκολη πλοήγηση, με πλούσιες περιγραφές και εξαιρετικό περιεχόμενο τότε πληροί τις βασικές προϋποθέσεις για να ξεχωρίσετε στο διαδίκτυο. Μάλιστα, όσο περισσότερο χρόνο μένει ένας επισκέπτης στην ιστοσελίδα σας τόσο πιθανότερο είναι να επιλέξει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που εσείς προσφέρετε. Και, αν συνολικά η εμπειρία του χρήστη είναι θετική τότε οι επισκέπτες θα σας επιλέγουν και θα σας προτείνουν.

Διατηρήστε την αρχική σας σελίδα καθαρή και απλή Δημιουργήστε εξαιρετικό περιεχόμενο με πλούσιες περιγραφές προϊόντων Παρακολουθείτε την απόδοση της σελίδας σας συστηματικά Σχεδιάστε ένα μοναδικό design που να αντιπροσωπεύει το brand σας Επενδύστε στο Digital Marketing για να αναπτύξετε την επιχείρηση σας Βελτιστοποιήστε τον ιστότοπο σας για τη Google (SEO Marketing)


1. Εμπειρία του χρήστη


Αν, λοιπόν, η ιστοσελίδα σας έχει ως χαρακτηριστικά την υψηλή ταχύτητα φόρτωσης, την απλότητα σε design και την εύκολη πλοήγηση, πληροί τις βασικές προϋποθέσεις που χρειάζονται ώστε να αυξήσετε το Conversion Rate. Ενώ, όσο περισσότερο χρόνο μένει ένας επισκέπτης στην ιστοσελίδα σας τόσο πιθανότερο είναι να επιλέξει τα προϊόντα σας και να προτείνει το brand σας. Συμπερασματικά, αν η εμπειρία του επισκέπτη και εν δυνάμει αγοραστή είναι θετική τότε το brand σας θα ενισχυθεί και οι online πωλήσεις σας θα αυξήσουν και τις φυσικές πωλήσεις της επιχείρησης σας.

Η σχεδίαση ιστοσελίδων στοχεύει στην εμπειρία του χρήστη, το λεγόμενο User Experience (UX) στη γλώσσα του διαδικτύου. Η αναλόγια στον κόσμο των φυσικών πωλήσεων είναι η εμπειρία του καταναλώτη - την οποία ασφαλώς προσπαθούν να βελτιώσουν όλα τα τμήματα marketing. Ο λογός, βέβαια, δεν είναι άλλος από το branding, την αύξηση των πωλήσεων ή ακόμη και τη δημιουργία ενός community, μιας τάσης και συμπεριφοράς για τα προϊόντα μιας εταιρείας. Η σχεδίαση ιστοσελίδων, λοιπόν, έχει ακριβώς αυτό το αποτέλεσμα - της ενίσχυσης ενός brand, την αύξηση των πωλήσεων online , των φυσικών πωλήσεων και της δημιουργίας μιας μοναδικής ταυτότητας που θα είναι αναγνωρίσιμη από τους καταναλώτες.


2. Εξαιρετικό περιεχόμενο


Το design ενός καταστήματος, μιας συσκευασίας, το design κάθε προϊόντος είναι μέρος του brand σας. Και, ασφαλώς, αυτό που ονομάζουμε design δεν είναι απλώς η αισθητική αλλά και πως λειτουργεί μία εφαρμογή, ένα προϊόν ή ακόμη και ένας χώρος. Στη σχεδίαση ιστοσελίδων εστιάζουμε στη μοναδική αισθητική και λειτουργικότητα τα οποία θα προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στο χρήστη. Επιπλέον, η προσέγγιση μιας σελίδας παρουσίασης στο διαδίκτυο πρέπει να είναι πάντα ολιστική. Δηλαδή, η τεχνολογία, το design και το περιεχόμενο πρέπει να συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους, ξεκινώντας πάντα από τις ανάγκες του πελάτη. Το πλούσιο περιεχόμενο είναι πολύ σημαντικός παράγοντας στο διαδίκτυο, πρώτα για τους επισκέπτες και αμέσως μετά για τις μηχανές αναζήτησης. Η περιβόητη φράση 'Content is the king' η οποία ειπώθηκε το 1996 από τον Bill Gates, εξακολουθεί να είναι μέχρι και σήμερα το ίδιο σημαντική - ίσως και περισσότερο.


3. Web Analytics


Όταν αναφερόμαστε στο περιεχόμενο, εννούμε την ποιότητα του κειμένου, δηλαδή το copywriting της σελίδας. Την ποιότητα των φωτογραφιών, των video και λοιπά. Ένας τίτλος μπορεί να κάνει τη διαφορά, ενώ η ποιότητα της εικόνας να αλλάξει τα web analytics της σελίδας σας με εντυπωσιακό τρόπο. Οι άνθρωποι αναζητούν την ποιότητα στο περιεχόμενο το οποίο δημιουργεί, μέσα από την εμπειρία πλοήγησης, εμπιστοσύνη. Επομένως, για τους επισκέπτες και κατα συνέπεια για τις μηχανές αναζήτησης η ποιότητα του περιεχομένου έχει καταλυτικό ρόλο στην απόδοση μιας εφαρμογής στο διαδίκτυο. Και η απόδοση στο διαδίκτυο έχει πάντα να κάνει με τη συμπεριφορά των χρηστών. Αν οι επισκέπτες μιας ιστοσελίδας 'δείχνουν΄ενδιαφέρον για το περιεχόμενο της - αυτό θα αποτυπωθεί στα analytics της ιστοσελίδας μέσα από διάφορους δείκτες. Συμπεραίνουμε, λοιπόν, ότι η ποιότητα σχεδίασης μιας ιστοσελίδας και το περιεχόμενο της αποτελούν την πιο αποτελεσματική μέθοδο πωλήσεων και branding σε συνδυασμό πάντα με την ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών κάθε επαγγελματία ή εταιρείας.


4. Μοναδική σχεδίαση


Ξεκινώντας από την ανάλυση των αναγκών ενός επαγγελματία, μιας εταιρείας και τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείται, μπορούμε να σχεδιάσουμε την ιστοσελίδα παρούσιασης ή/και το ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο θα λειτουργεί πολλαπλασιαστικά στην πιο ισχύρη διαφήμιση που ήδη έχετε και δεν είναι άλλη από τους πελάτες που σας προτείνουν στον κύκλο τους. Επομένως, η παρουσία μας online δεν υποκαθιστά την ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών που ήδη παρέχει ένας επαγγελματίας ή μια εταιρεία - αλλά λειτουργεί ως ενισχυτής στο brand τους ενώ, βέβαια, είναι και το πιο αποτελεσματικό εργαλείο για να μαρκετάρει κανείς νέα προϊόντα, νέες εκδόσεις και λοιπά. Εξάλλου το διαδίκτυο έχει δημιουργηθεί για να υποστηρίζει κάθε επαγγελματική και επιχειρηματική δραστηριότητα σε όλες τις αγορές ανεξάρτητα από τη γλώσσα και την κουλτούρα.


5. Digital Marketing


Όλες οι επιχειρήσεις αλλά ειδικά οι μικρές και οι μεσαίες έχουν πάντα περιορισμένο budget για επενδύσεις και marketing ενώ, συχνά, τα λειτουργικά έξοδα είναι είναι το πιο σημαντικό κόστος. Η κεντρική ιδέα στην ανάπτυξη μιας μικρής επιχειρήσης είναι η ανάπτυξη της με ιδίους πόρους και μέσα. Και, εδώ ακριβώς είναι η αξία του διαδικτύου - δηλαδή ότι μια σχετικά μικρή επένδυση έχει πολλαπλάσια και σωρευτικά οφέλη. Ενώ, ο χρόνος λειτουργεί πάντα υπερ του επιχειρηματία διότι η επισκεψιμότητα μιας άρτιας ιστοσελίδας ή ενός eshop κατά κανόνα αυξάνεται με την πάροδο το χρόνου, σε αντίθεση με ότι συμβαίνει στο παραδοσιακό marketing. Άρα το digital marketing μπορεί να γίνει ο μοχλός ανάπτυξης μια μικρής ή μεσαίας επιχείρησης ή οποία, ωστόσο, έχει ήδη ανταγωνιστικά προϊόντα αλλά μικρή απήχηση στην αγορά.


6. Google και νέες αγορές


Το αμέσως επόμενο βήμα όταν έχουμε μία άρτια ιστοσελίδα παρουσίασης ή ενός eshop το οποίο μας δουλεύει ικανοποιητικά στην τοπική αγορά, είναι να ανοιχτούμε σε νέες αγορές. Η 'νέα' αγορά προσδιορίζεται συνήθως γεωγραφικά στο οποίο βέβαια έχει κύριο ρόλο το SEO Marketing . Δηλαδή, δουλεύουμε με την ίδια γλώσσα σε διαφορετικές περιοχές και θεματικές αναζήτησεις ή με δεύτερη και τρίτη γλώσσα το οποίο συνεπάγεται ότι η ιστοσελίδα μας θα ξεκίνησει άμεσα να προβάλλεται στις μηχανές αναζήτησης, όπως η Google, και στις υπόλοιπες γλώσσες όταν υπάρχουν σχετικές αναζητήσεις. Τα οφέλη είναι προφανή σε όλους κλάδους, αλλά ειδικά στον Τουρισμό, στο Εμπόριο, στη Βιομηχανία και λοιπά. Η σχεδίαση ιστοσελίδων για ξενοδοχεία ή για πώληση προϊόντων είναι μία εξαιρετικά δημοφιλής επιλογή για ενίσχυση ενός brand στην τοπική αλλά και διεθνή αγορά.

Επικοινωνήστε μαζί μας – ώστε να σχεδιάζουμε μαζί, το επόμενο σας βήμα στον κόσμο του Διαδικτύου.

anveto django

Django

Το Django είναι ένα framework υψηλού επιπέδου το οποίο υποστηρίζει την ευέλικτη ανάπτυξη λογισμικού σε minimal design. Επιλέγουμε το Django γιατί διαθέτει υψηλό επίπεδο ασφάλειας, εξαιρετική αρχιτεκτονική και υψηλή ταχήτητα εκτέλεσης, τα οποία το καθιστούν ιδανικό για projects μεγάλης κλίμακας.

CMS

Εκτός απο το WordPress, άλλα δημοφιλή Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου είναι το Drupal, το Magento και το NopCommerce για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Οι Semi-Custom λύσεις χρησιμοποιώντας δημοφιλή CMS (Content Management Systems) είναι οι πλέον ενδεδειγμένες λύσεις για Small Businesses.

anveto page ranking
anveto custom website

Custom

Παρέχουμε λύσεις λογισμικού tailor-made σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Επίσης, το Custom Design είναι η επιλογή για μοναδικότητα στην μπράντα και υψηλό δείκτη μετατροπής επισκεπτών σε ευκαιρίες πώλησεις.

Πάντα νέοι στο Επιχειρείν..

Όλες οι επιχειρήσεις πλέον, είναι εταιρείες τεχνολογίας.

Μπορεί να πουλάτε ποιοτικά προϊόντα, στις καλύτερες τιμές, αλλά αν δεν το επικοινωνείτε, χάνονται όλες οι ευκαιρίες πώλησεις. Ο ανταγωνισμός βρίσκεται μονάχα ένα Click μακριά!

Επικοινωνηστε μαζι μας
Το μηνυμα σας

Σύντομα ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας

Σελιδα επικοινωνιας
Validation error occured. Please enter the fields and submit it again.
Thank You ! Your email has been delivered.