WEB DEVELOPMENT

E-COMMERCE

ELECTRONIC INVOICING

OFFICIAL PARTNER OF PROSVASIS

ANVETO MARKETERS |
softone

Οι ηλεκτρονικές πωλήσεις είναι το μέλλον.

Σχεδίαση & Κατασκευή eShop


WooCommerce, NopCommerce, Magento, Shopify

Κάντε το πρώτο βήμα στο ηλεκτρονικό εμπόριο με τους Anveto Marketers.

Digital Marketing is a modern version of marketing. Working with ccntent and web technology we bring to life new brands.
Web Development is a totally new world for businesses. We support all engines as well as we build custom-made solutions!
Training is art and science - heart and soul for new businesses, ventures and niche markets.

Πώς μπορεί η online παρουσία μιας επιχείρησης να αποτελέσει μοχλό για την ανάπτυξή της;

Ήδη από τον πρώτο χρόνο παρουσίας μιας μικρομεσαίας επιχείρησης στο διαδίκτυο έχουμε αύξηση των φυσικών πωλήσεων, ενώ αμέσως μετά ακολουθούν και οι ηλεκτρονικές πωλήσεις. Η μέση αύξηση που μπορεί να έχει μία μικρή επιχείρηση στις πωλήσεις της, ανάλογα πάντα τον κλάδο και την περιοχή που δραστηριοποιείται, ξεπερνά το 20% - 25% ετησίως. Επίσης, το διαδίκτυο δεν είναι μόνο ένα κανάλι πώλησης αλλά και ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για marketing και branding. Η αναγνωρισιμότητα του brand μιας επιχείρησης και η διαφορετικότητα των προϊόντων της είναι ένα ισχυρός συντελεστής ανάπτυξης για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις.

Οι Έλληνες καταναλωτές φαίνεται ότι στρέφονται όλο και περισσότερο στο ψηφιακό κανάλι αγορών. Ποιο εκτιμάτε ότι είναι το μέλλον του ηλεκτρονικού εμπορίου;

Ο τζίρος του ηλεκτρονικού εμπορίου έχει διψήφιο ποσοστό ανάπτυξης σε παγκόσμιο επίπεδο. Ενώ και η χώρα μας ακολουθεί κατά πόδας τα τελευταία έτη – ειδικά από τον κορονοϊό και μετά. Οι καταναλωτές αναζητούν, ολοένα και περισσότερο, εύκολες και γρήγορες λύσεις για αναζήτηση και αγορά προϊόντων. Αν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα προσφέρει μία αξιόλογη καταναλωτική εμπειρία, ποιοτικά προϊόντα και support - είναι απολύτως βέβαιο ότι σταδιακά θα κερδίσει την εμπιστοσύνη των επισκεπτών του διαδικτύου.

Ο όγκος των δεδομένων που υπάρχει σήμερα στο διαδίκτυο είναι αχανής. Πώς μπορεί κανείς να ξεχωρίσει για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του; Ποια είναι τα απαραίτητα «συστατικά» για να κερδίσει μια επιχείρηση αφενός το ενδιαφέρον και αφετέρου την εμπιστοσύνη του καταναλωτή;

Η εμπειρία του χρήστη είναι το κλειδί για να ξεχωρίσει μία επιχείρηση ή ένας επαγγελματίας στον κόσμο του διαδικτύου. Η εύκολη πλοήγηση, η αναζήτηση, το μοναδικό περιεχόμενο, οι πλούσιες περιγραφές και η πληθώρα επιλογών θα δημιουργήσουν οργανική ανάπτυξη σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Πολλοί μικροί επιχειρηματίες, μου αναφέρουν πως «Εγώ με το κατάστημα μου δεν μπορώ να γίνω Amazon!». Ωστόσο, ο στόχος δεν είναι να γίνει κανείς ένα τεράστιο πολυκατάστημα για να επιτύχει στο διαδίκτυο – το μόνο που χρειάζεται είναι ένα μικρό μερίδιο αγοράς και η αναγνωρισιμότητα του brand σας.

Θα θέλαμε να μας πείτε ποια είναι τα συνηθέστερα λάθη στη διαδικτυακή παρουσία των επιχειρήσεων τα οποία απομακρύνουν τους επαγγελματίες από το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι πρόχειρες, έτοιμες λύσεις, συνήθως, δε φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Όπως προσέχουμε το φυσικό μας κατάστημα, τη συσκευασία μας, την ποιότητα των προϊόντος μας, τις πρώτες ύλες και ούτω καθεξής, κατά αναλογία πρέπει να σχεδιάσουμε και την παρουσία μας online. Η παρουσία μας πρέπει να είναι τεχνικά άρτια, υψηλής αισθητικής και διαφοροποιημένη σε design. Επίσης, η σελίδα μας πρέπει να έχει πληροφορίες για όλα όσα αναζητούν οι επισκέπτες. Η ταχύτητα, η ευκολία και η αισθητική μπορούν να κάνουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα να ‘τρέχει’ με διψήφιους αριθμούς ετησίως.

Ποια είναι τα «μυστικά» της ενίσχυσης του brand name μιας επιχείρησης; Πώς βοηθούν τα ψηφιακά εργαλεία;

Το brand μιας επιχείρησης είναι τα ‘συναισθήματα’ των καταναλωτών – τι σκέπτονται όταν ακούν ή βλέπουν το brand σας. Στους μικρούς επαγγελματίες, η φήμη, ξεκινά με το όνομα τους και ότι αυτό αντιπροσωπεύει. Ενώ, στις επιχειρήσεις που αναπτύσσονται το branding είναι το σύνολο των εμπειριών ενός καταναλωτή ή απλού επισκέπτη. Οι άνθρωποι συχνά δεν ενδιαφέρονται τόσο για την τιμή όσο για την εμπειρία, όσο και αν αυτό ακούγεται παράξενο! Η πλοήγηση, λοιπόν, στο διαδίκτυο είναι μια εμπειρία – ή οποία μπορεί να ενισχύει την ‘εικόνα’ σας, τη φήμη σας και εν τέλει το brand σας.

WooCommerce

Το WooCommerce είναι η πιο δημοφιλής λύση ανοιχτού κώδικα στο ηλεκτρονικό εμπόριο με την πιο ενεργή κοινότητα. Είναι ένα πλήρως παραμετροποιήσιμο CMS, εξαιρετικά φιλικό στο χρήστη, το οποίο το καθιστά μία από τις καλύτερες λύσεις για σχεδίαση και κατασκευή eShop σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

woocommerce
Magento ecommerce

Magento

Το Magento είναι επιλογή χιλιάδων brands στο λιανεμπόριο. Παρέχει μία σύγχρονη eCommerce πλατφόρμα καθώς και ευέλικτες λύσεις στο Cloud. Είναι εξαιρετικά δημοφιλές στις λύσεις πληροφορικής για το ηλεκτρονικό εμπόριο, ωστόσο ενδείκνυται για projects μεγάλης κλίμακας και όχι για μικρές επιχειρήσεις ή startups.

NopCommerce

Το NopCommerce είναι η πιο δημοφιλής λύση ανοιχτού κώδικα στην πλατφόρμα ASP.NET για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Επίσης, υποστηρίζει τη διαχείριση πολλών καταστημάτων, καθώς και πολλών προμηθευτών. Θεωρείται μία από τις πιο αξιόπιστες λύσεις για Business-to-Business projects στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

nopcommerce

Πάντα νέοι στο Επιχειρείν..

Όλες οι επιχειρήσεις πλέον, είναι εταιρείες τεχνολογίας.

Μπορεί να πουλάτε ποιοτικά προϊόντα, στις καλύτερες τιμές, αλλά αν δεν το επικοινωνείτε, χάνονται όλες οι ευκαιρίες πώλησεις. Ο ανταγωνισμός βρίσκεται μονάχα ένα Click μακριά!

Επικοινωνηστε μαζι μας
Το μηνυμα σας

Σύντομα ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας

Σελιδα επικοινωνιας
Validation error occured. Please enter the fields and submit it again.
Thank You! Your email has been delivered.