Σύνδεση eSHOP με SoftOne

Γέφυρα eSHOP με SoftOne

Η σύνδεση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με το SoftOne είναι απολύτως απαραίτητη για έχετε πλήρη έλεγχο της αποθήκης σας, του ιστορικού των πωλήσεων και του πελατολογίου σας.

Όταν ένα eSHOP ξεκινά να έχει πωλήσεις απαιτείται συχνή ενημέρωση του αποθέματος και των τιμών των προϊόντων. Ειδικά, στην περίπτωση όπου ο όγκος των πωλήσεων ή των προϊόντων είναι σημαντικός, η απώλεια χρόνου και η πιθανότητα λάθους κατά την ενημέρωση της αποθήκης manually αυξάνονται κατακόρυφα. Επομένως, η αυτοματοποήση των διαδικασιών μέσω της σύνδεσης του eSHOP σας με το SoftOne είναι το βήμα του πρέπει να κάνετε αμέσως μετά την κατασκευή του eSHOP σας – διότι η γέφυρα θα φέρει αύξηση των πωλήσεων στο eSHOP σας.

Συχνά λάθη στην ενημέρωση της διαθεσιμότητας των προϊόντων είναι δεδομένο ότι θα οδηγήσουν σε μείωση του τζίρου σας, με ότι αυτό συνεπάγεται και για τη φήμη του brand σας.

Αύξηση Παραγωγικότητας

Πραγματοποιώντας τη σύνδεση του eSHOP σας με το SoftOne μέσω γέφυρας, αυτοματοποιούμε όλες τις ενημέρωσεις, για όλες τις παραγγελίες και τα προϊόντα, από το SoftOne προς το eSHOP και τανάπαλιν. Επιπλέον, η αυτοματοποίηση των διαδικασιών μπορεί πραγματοποιήθει και για τα ηλεκτρονικά καταστήματα λιανικής (eSHOP B2C) και για τα αντίστοιχα χονδρικής (eSHOP B2B), μειώνοντας τα λειτουργικά σας έξοδα και εκμηδενίζοντας τη πιθανότητα σφαλμάτων.

Λήψη Δεδομένων Real Time

Συνδέοντας το eSHOP σας με το SoftOne επιτυγχάνουμε τη μεταφορά δεδομένων σε πραγματικό χρόνο – προσφέροντας τη βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης για τους επισκέπτες και εν δυνάμει πελάτες σας. Σημειώστε ότι στο ηλεκτρονικό εμπόριο, το οποίο είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό στις μέρες μας, η άμεση ενημέρωση είναι ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ειδικώς όταν πραγματοποιείται από γέφυρες οι οποίες υποστηρίζονται και είναι λειτουργικές 24/7. Ένω, κατά κανόνα οι ‘έτοιμες΄ λύσεις στις γέφυρες των συνδέσεων eSHOP με ERP επιστρέφουν σφάλματα και δυσλειτουργίες.

Σύνδεση eSHOP με SoftOne

Βασικές Λειτουργίες στη Σύνδεση του eSHOP με το SoftOne
  • Συγχρονισμός αποθέματος από το SoftOne στο eSHOP και αντίστροφα. Μέσω της σύνδεσης θα πραγματοποιείται αμφίδρομα και σε πραγματικό χρόνο αυτόματη ενημέρωση του αποθέματός σας.
  • Συγχρονισμός προϊόντων από το SoftOne στο eSHOP. Όλα τα προϊόντα με τα δεδομένα τους που είναι καταχωρημένα στο SoftOne θα ενημερωνούν τις αντίστοιχες πληροφορίες στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.
  • Συγχρονισμός κατηγοριών από το SoftOne στο eSHOP. Όλες οι κατηγορίες και οι υποκατηγορίες που έχετε στο SoftOne θα ενημερώνουν αυτόματα τις αντίστοιχες κατηγορίες και υποκατηγορίες στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.
  • Δημιουργία νέων πελατών από το eSHOP στο SoftOne. Κατά την εγγραφή ενός νέου πελάτη στο eSHOP σας, θα δημιουργείται αυτόματα ο αντίστοιχος λογαριασμός με συγκεκριμένο κωδικό στο SoftOne.
  • Δημιουργία νέων παραγγελιών από το eSHOP στο SoftOne. Οι νέες παραγγελίες που θα πραγματοποιούν οι πελάτες σας (εγγεγραμμένοι ή guest) θα καταχωρούνται και θα ενημερώνονται αυτόματα στο SoftOne μαζί με όλα τα στοιχεία τους.

Παροχές Σύνδεσης του eSHOP σας με το SoftOne
Κωδικός είδους, κατασκευαστή και Barcode (ΕΑΝ)
Περιγραφή προϊόντων, Χαρακτηριστικά Προϊόντων
Ημερομηνία Δημιουργίας, Ημερομηνία Τροποποίησης
Τιμή Λιανικής & Χονδρικής, Διαχείριση Εκπτώσεων
Χρώμα – Μέγεθος, Πραγματικό Υπόλοιπο, Πεδίο Διαθεσιμότητας
Προτεινόμενα Προϊόντα, Σχετικά Προϊόντα
Απεριόριστος αριθμός Κατηγοριών / Υποκατηγοριών
Τίτλος Φωτογραφίας, Ταξινόμηση Φωτογραφιών, Επιλογή Προεπιλεγμένης Φωτογραφίας
Απεριόριστες Κατηγορίες, Απεριόριστες Υποκατηγορίες
Ταξινόμηση Κατηγοριών, Φωτογραφία Κατηγορίας
Συγχρονισμός των εγγεγραμμένων χρηστών μεταξύ του eSHOP και του SoftOne
Όνομα Κατασκευαστή, Φωτογραφία Κατασκευαστή
Αυτόματη Δημιουργία Παραγγελίας
Συγχρονισμός Τρόπων Αποστολής, Πληρωμής και Στοιχείων Αποστολής
Συγχρονισμός Παραγγελίας μεταξύ eSHOP και SoftOne καθώς και Δημιουργία Πελατών
Ενημέρωση ΑΦΜ / ΔΟΥ και Συντελεστών ΦΠΑ μεταξύ SoftOne και eSHOP
ANVETO MARKETERS | BEST WEBSITE DESIGN AWARDS
2110159340 anvetogroup
2110159340 anvetogroup