Γέφυρα ERP με eSHOP

ERP
Έχετε Μηχανογράφηση; Αυτοματοποιούμε τις Διαδικασίες σας

Έχουμε τη λύση ώστε να συνδέσουμε το eShop με το ERP σας και να αυτοματοποιήσουμε όλες τις διαδικασίες της επιχείρηση σας. Οι γέφυρες μας έχουν αναπτυχθεί βάσει των web services των πλέον γνωστών ERP της αγοράς.

Αυξήστε την Παραγωγικότητα σας

Οι γέφυρες μας αναλαμβάνουν όλη την διαδικασία ενημέρωσης από και προς το ERP σας. Τα δεδομένα των ειδών (κωδικός, περιγραφή, τιμή και λοιπά) μεταφέρονται αυτόματα από το ERP σας, μαζί με οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία θέλετε (χρώμα, μέγεθος, κατηγορίες και λοιπά). Για τις παραγγελίες που γίνονται μέσα από το eShop σας, ενημερώνεται αυτόματα και το ERP σας, αφού πρώτα δημιουργηθεί ο πελάτης και ο αντίστοιχος κωδικός του. Έτσι αυξάνετε την παραγωγικότητα σας, ενώ μειώνεται η πιθανότητα λάθους.

Αυτόματη ή Χειροκίνητη Ενημέρωση

Η ενημέρωση από το ERP προς το eShop σας γίνεται αυτόματα σε προκαθορισμένες ώρες, μπορεί όμως να γίνει και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας manually εάν και εφόσον κριθεί απαραίτητο. Επιπλέον, η ενημέρωση μπορεί να γίνεται περιοδικά, ενημερώνοντας τιμές, διαθεσιμότητα ή και όλα τα πεδία. Αντίστροφα, η ενημέρωση από το eShop προς το ERP σας, αφορά την ενημέρωση των παραγγελιών σας καθώς και των στοιχείων νέων πελατών τα οποία πραγματοποιούνται real time.

Υλοποίηση Γέφυρας

Η γέφυρα μας εγκαθίσταται ως πρόσθετο σε οποιοδήποτε eShop WooCommerce και δίνει την δυνατότητα στον διαχειριστή να ρυθμίσει μόνος του όλα τα στοιχεία διασύνδεσης με το ERP σας. Παρέχουμε αρκετές επιλογές για την άντληση και μεταφορά των δεδομένων, ενώ διατίθενται και εργαλεία ελέγχου πριν την ενημέρωση.

Αυτοματισμός

Ένα από τα συχνότερα θέματα που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες eShop είναι η συχνή ενημέρωση των δεδομένων στοιχείων, τιμών και διαθεσιμότητας. Το πρόβλημα ασφαλώς γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο όσο αυξάνονται οι συναλλαγές και τα προϊόντα. Το αποτέλεσμα είναι να εμφανίζεται ασυμφωνία μεταξύ του eShop και της αποθήκης σας το οποίο σημαίνει κάκιστη εμπειρία καταναλωτή και αρνητική φήμη για την επιχείρηση σας.

Διασύνδεση

Εφόσον συντηρείτε σωστά το ERP σας θα μπορούσατε να ενημερώνετε αυτόματα το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με την εφαρμογή διασύνδεσης που έχουμε αναπτύξει. Επιπλέον, νέοι πελάτες και παραγγελίες από το eShop σας θα αποθηκεύονται στο ERP σας αυτόματα.

Υποστήριξη των ERP της αγοράς

Υλοποιούμε διασυνδέσεις σχεδόν με το σύνολο των ERP αγοράς όπως τα SoftOne, Entersoft, Pylon, Galaxy, Atlantis, Megasoft και λοιπά. Έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία να αναπτύξουμε ένα ασφαλές περιβάλλον διασύνδεσης με οποιοδήποτε λογισμικό παρέχει εξωτερική πρόσβαση μέσω API.

Πώς να συνδέσετε το ERP σας με μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου:

Πολλοί επιχειρηματίες δεν αντιλαμβάνονται ότι η λειτουργία του eSHOP τους και του ERP τους ως αποσυνδεδεμένα συστήματα μεταφράζεται σε απώλεια χρόνου με σημαντικό κόστος για την επιχείρηση τους.

Επενδύστε σε ένα ERP όπως το SoftOne και σε μια πλατφόρμα eCommerce όπως το WooCommerce, το Shopify ή το Magento, αλλά αξιοποιείστε στο έπακρο τις δυνατότητες των συστημάτων σας.

Κάντε στον εαυτό σας τις ακόλουθες ερωτήσεις:

  • Τα συστήματα σας λειτουργούν με τον πλέον αποδοτικό τρόπο ;
  • Πόσο χρόνο αφιερώνεται για τη χειροκίνητη μεταφορά δεδομένων μεταξύ των συστημάτων σας;
  • Επικεντρώνεστε περισσότερο στο να διορθώνετε τα λάθη σας από τα update των δεδομένων σας ή στο να δημιουργείτε καλύτερες εμπειρίες πελατών;

Εάν δεν έχετε ικανοποιητικές απαντήσεις στις παραπάνω ερωτήσεις – τότε πρέπει να συνδέσετε το ERP σας με το eSHOP σας. Μάθετε γιατί η κατάλληλη γέφυρα του ERP με το eSHOP σας μπορεί να πολλαπλασιάσει την παραγωγικότητα σας.  

Η σύνδεση του ERP με το eSHOP ωφελεί τόσο τους πελάτες σας όσο και για τη λειτουργία σας της επιχείρησης σας. Διότι, μπορείτε να αυτοματοποιήσετε κρίσιμες διαδικασίες όπως η εκπλήρωση παραγγελιών, το συγχρονισμό αποθεμάτων, την ενημέρωση τιμών, τις χρηματοοικονομικές αναφορές και άλλες. Χωρίς τη σύνδεση, παραμένετε στη χειροκίνητη εισαγωγή δεδομένων από το ένα σύστημα στο άλλο.

Για παράδειγμα, μπορείτε να εισάγετε χειροκίνητα τις παραγγελίες του eSHOP σας στο ERP ώστε να ολοκληρωθεί η παραγγελία με τη δημιουργία τιμολογίου, την παραλαβή, τη συσκευασία και αποστολή, τη διαχείριση αποθεμάτων και άλλα. Μόλις η παραγγελία ολοκληρωθεί, οι διαχειριστές των eSHOP εισάγουν χειροκίνητα τις πληροφορίες αποστολής για τη διαδικτυακή παραγγελία – στην πλατφόρμα του eSHOP τους.

Η εισαγωγή δεδομένων με το χέρι είναι αργή και επιρρεπής σε λάθη, όπως η εισαγωγή λανθασμένης διεύθυνσης αποστολής, που μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά κόστη και καθυστερήσεις. Οι αγοραστές στο ηλεκτρονικό εμπόριο θέλουν να γνωρίζουν τα επίπεδα αποθεμάτων, τις ημερομηνίες παράδοσης και τον ακριβή χρόνο αποστολής. Παρέχοντας αυτές τις πληροφορίες, μπορείτε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των αγοραστών σας και να τους μετατρέψετε σε πιστούς πελάτες.

Πως να επιλέξετε την κατάλληλη σύνδεση του eSHOP σας με το ERP

Η πρόκληση είναι ότι η σύνδεση ενός συστήματος ERP σε μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου είναι πάντα σύνθετο έργο. Το ERP σας δεν δημιουργήθηκε για να συνδεθεί άμεσα σε μια πλατφόρμα eCommerce, είτε πρόκειται για ένα δημοφιλές σύστημα όπως το Shopify είτε για μια εξειδικευμένη πλατφόρμα WooCommerce και λοιπά. Για παράδειγμα, ο τρόπος που ένα ERP χρησιμοποιεί τα δεδομένα προϊόντων είναι τελείως διαφορετικός από τον τρόπο που τα χρησιμοποιεί μια πλατφόρμα eCommerce. Κάθε σύστημα αποθηκεύει τα δεδομένα σε διαφορετικά πεδία και format και μπορεί να τα χρησιμοποιεί με διαφορετικές διαδικασίες.

Η γέφυρα eSHOP με ERP βοηθά να ξεπεραστούν οι διαφορές, με τη χαρτογράφηση των ροών δεδομένων μεταξύ των συστημάτων, το οποίο δεν είναι πάντα ένα εύκολο έργο. Η γέφυρα σας πρέπει να κατανοεί πώς είναι δομημένο κάθε σύστημα και να αυτοματοποιεί τη μεταφορά δεδομένων σύμφωνα με τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας. Με τη γέφυρα μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα, ενώ βελτιώνετε τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες σας κάνουν τις παραγγελίες τους. Επομένως, είναι σημαντικό να επιλέξετε μια σύνδεση που να λειτουργεί αποτελεσματικά για τις ανάγκες σας.

Κατά τη σύγκριση των συνδέσεων, λάβετε υπόψη σας τα εξής:

  • Διαθεσιμότητα API – Έχουν τα συστήματα που χρειάζεστε να συνδεθούν ‘ανοικτά’ API ή είναι λογισμικό εγκατεστημένο locally στον τόπο εργασίας; Αυτό επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να συνδέσετε τα συστήματά σας και τους περιορισμούς της σύνδεσης σας. Γενικά, είναι πιο εύκολο να συνδέσετε συστήματα με ανοικτά και δομημένα API.
  • Όγκος Δεδομένων – Ποιος είναι ο όγκος των δεδομένων που χρειάζεστε να συγχρονίσετε; Χρειάζεστε να συγχρονίσετε μερικές παραγγελίες ή έναν κατάλογο προϊόντων με χιλιάδες είδη;
  • Τύπος Πελάτη – Πουλάτε σε καταναλωτές (B2C), επιχειρήσεις (B2B), δημόσιο (B2G) ή σε όλους; Ο τύπος του πελάτη σας μπορεί να επηρεάσει την πολυπλοκότητα της σύνδεσης σας. Οι πελάτες B2B τείνουν να έχουν πιο πολύπλοκες ανάγκες.

Καμία επιχείρηση δεν είναι ίδια, ούτε και οι λύσεις διασύνδεσης. Σκεφτείτε εκ των προτέρων όλες τις ανάγκες που έχετε. Είναι πάντα πιο εύκολο (και λιγότερο ακριβό) να επενδύσετε στην σωστή λύση εξαρχής αντί να διορθώσετε την λανθασμένη αργότερα.

Πώς να συνδέσετε το ERP σας με μια πλατφόρμα eCommerce

Θα συγκρίνουμε δύο βασικούς τρόπους για να συνδέσετε το ERP σας με το eSHOP σας:

  • Εξατομικευμένη custom made λύση διασύνδεσης
  • Προκατασκευασμένες (ή iPaaS) λύσεις διασύνδεσης

Εξατομικευμένες custom made λύσεις διασύνδεσης

Οι custom made λύσεις χρησιμοποιούν τα διαθέσιμα API για το σύστημα ή χρησιμοποιούν ενσωμάτωση αρχείων επίπεδου SFTP (CSV, XML και λοιπά) ώστε να συνδέσουν τα συστήματα. Σε αυτήν την περίπτωση, το custom made σημαίνει ότι δημιουργείται μια μοναδική προσαρμοσμένη λύση που συνδέει απευθείας τα συστήματά σας. Ενώ, η συγκεκριμένη custom made σύνδεση λειτουργεί μόνο για τα συστήματά σας και τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Προκατασκευασμένες (ή iPaaS) λύσεις διασύνδεσης

Ένας επίσης δημοφιλής τρόπος για να συνδέσετε το ERP σας με το eSHOP σας είναι να χρησιμοποιήσετε μια προκατασκευασμένη λύση διασύνδεσης από έναν πάροχο iPaaS (πλατφόρμα διασύνδεσης ως υπηρεσία). Οι πάροχοι iPaaS προσφέρουν πλατφόρμες βασισμένες στο cloud με προκατασκευασμένες συνδέσεις για κάθε ERP και κάθε πλατφόρμα eCommerce. Οι προκατασκευασμένες συνδέσεις προσφέρουν ταχύτερη υλοποίηση και άμεση λειτουργικότητα. Οι συνδέσεις είναι επίσης προσαρμόσιμες – δηλαδή μπορούν να προσαρμοστούν ή να αλλάξουν για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Ακόμη, ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα των iPaaS ή των προκατασκευασμένων λύσεων είναι ότι ο πάροχος φιλοξενεί και συντηρεί τις συνδέσεις σας – ώστε αυτές να λειτουργούν κανονικά.

Ωστόσο, στην πλειονότητα των περιπτώσεων απαιτούνται custom made λύσεις. Οι Anveto Marketers έχουν έτοιμα πρόσθετα διασύνδεσης κάθε πλατφόρμας eSHOP με όλα τα δημοφιλή ERP της αγοράς τα οποία προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Μετά την κατασκευή του eSHOP σας πρέπει να ακολουθήσει ένα πρόσθετο για τη σύνδεση του με το λογισμικό μηχανογράφησης που θα αυτοματοποιήσει πλήρως τις διαδικασίες.

ANVETO MARKETERS | BEST WEBSITE DESIGN AWARDS
2110159340 anvetogroup
2110159340 anvetogroup