Γέφυρα ERP με eShop

Έχετε Μηχανογράφηση; Αυτοματοποιούμε τις Διαδικασίες σας

Έχουμε τη λύση ώστε να συνδέσουμε το eShop με το ERP σας και να αυτοματοποιήσουμε όλες τις διαδικασίες της επιχείρηση σας. Οι γέφυρες μας έχουν αναπτυχθεί βάσει των web services των πλέον γνωστών ERP της αγοράς.

Αυξήστε την Παραγωγικότητα σας

Οι γέφυρες μας αναλαμβάνουν όλη την διαδικασία ενημέρωσης από και προς το ERP σας. Τα δεδομένα των ειδών (κωδικός, περιγραφή, τιμή και λοιπά) μεταφέρονται αυτόματα από το ERP σας, μαζί με οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία θέλετε (χρώμα, μέγεθος, κατηγορίες και λοιπά). Για τις παραγγελίες που γίνονται μέσα από το eShop σας, ενημερώνεται αυτόματα και το ERP σας, αφού πρώτα δημιουργηθεί ο πελάτης και ο αντίστοιχος κωδικός του. Έτσι αυξάνετε την παραγωγικότητα σας, ενώ μειώνεται η πιθανότητα λάθους.

Αυτόματη ή Χειροκίνητη Ενημέρωση

Η ενημέρωση από το ERP προς το eShop σας γίνεται αυτόματα σε προκαθορισμένες ώρες, μπορεί όμως να γίνει και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας manually εάν και εφόσον κριθεί απαραίτητο. Επιπλέον, η ενημέρωση μπορεί να γίνεται περιοδικά, ενημερώνοντας τιμές, διαθεσιμότητα ή και όλα τα πεδία. Αντίστροφα, η ενημέρωση από το eShop προς το ERP σας, αφορά την ενημέρωση των παραγγελιών σας καθώς και των στοιχείων νέων πελατών τα οποία πραγματοποιούνται real time.

Υλοποίηση Γέφυρας

Η γέφυρα μας εγκαθίσταται ως πρόσθετο σε οποιοδήποτε eShop WooCommerce και δίνει την δυνατότητα στον διαχειριστή να ρυθμίσει μόνος του όλα τα στοιχεία διασύνδεσης με το ERP σας. Παρέχουμε αρκετές επιλογές για την άντληση και μεταφορά των δεδομένων, ενώ διατίθενται και εργαλεία ελέγχου πριν την ενημέρωση.

Αυτοματισμός

Ένα από τα συχνότερα θέματα που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες eShop είναι η συχνή ενημέρωση των δεδομένων στοιχείων, τιμών και διαθεσιμότητας. Το πρόβλημα ασφαλώς γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο όσο αυξάνονται οι συναλλαγές και τα προϊόντα. Το αποτέλεσμα είναι να εμφανίζεται ασυμφωνία μεταξύ του eShop και της αποθήκης σας το οποίο σημαίνει κάκιστη εμπειρία καταναλωτή και αρνητική φήμη για την επιχείρηση σας.

Διασύνδεση

Εφόσον συντηρείτε σωστά το ERP σας θα μπορούσατε να ενημερώνετε αυτόματα το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με την εφαρμογή διασύνδεσης που έχουμε αναπτύξει. Επιπλέον, νέοι πελάτες και παραγγελίες από το eShop σας θα αποθηκεύονται στο ERP σας αυτόματα.

Υποστήριξη των ERP της αγοράς

Υλοποιούμε διασυνδέσεις σχεδόν με το σύνολο των ERP αγοράς όπως τα SoftOne, Entersoft, Pylon, Galaxy, Atlantis, Megasoft και λοιπά. Έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία να αναπτύξουμε ένα ασφαλές περιβάλλον διασύνδεσης με οποιοδήποτε λογισμικό παρέχει εξωτερική πρόσβαση μέσω API.

ANVETO MARKETERS | OFFICIAL PARTNER OF SOFTONE | BEST WEBSITE DESIGN AWARDS